Over Trend Team

Janneke Thijssen is sinds 2010 de eigenaresse van Trend Team. Zij voelt en deelt de passie voor het kappersvak en dat kan alleen als je heel veel verstand van haar én gevoel voor haar hebt, veel ervaring én een grote liefde voor mensen hebt!

Geïnspireerd door mode & lifestyle leidt Janneke het team wat bestaat uit hairstylisten en schoonheids-specialisten. Onze stylisten luisteren en kijken goed naar wat je wilt, we nemen de tijd om met je te praten om te achterhalen wat jij wilt en verwacht. Jouw looks en persoonlijkheid zijn immers ons uitgangspunt! We adviseren je over wat past bij jouw specifieke haartype en zullen onze vakkennis en creativiteit combineren met technische beheersing. Zo geven we jou die coupe en kleur die het meeste voor je doen. Dit alles in een relaxte sfeer en omgeving.

De basis voor een goede coupe start met gezond en glanzend haar. Voor ieder haartype of haarconditie is er een verzorgingslijn, ons aanbod is divers, zodat we voor ieder haartype of ‘haarwens’ een goed advies kunnen geven. Wij werken met REDKEN, LÓreal, Kerastase en Trinity.

Trend Teams grote kracht is het vermogen om iedere vrouw en man, jong en ouder, een persoonlijke look te geven die toch een actuele uitstraling heeft.

Wij bieden u de mogelijkheid te kiezen, voor datgene waar u zich prettig bij voelt!

 

 

 

 

Comments are closed.