Wil je ook snel van je droge haren af?

Door föhnen, zon, chloor en zeewater, kan jouw haar droog aanvoelen. Je haar is moeilijk te hanteren, is dof en vooral breekbaar. Hoe moet je jouw droge haar nu behandelen? Trend Team vertelt je hier graag meer over.

Droog haar heeft veel aandacht nodig. Speciaal voor iedereen die last heeft van droog haar, heeft Kérastase de Nutritive producten ontwikkeld. Nutritive houdt rekening met de verschillende kenmerken van droog haar, zodat er voor iedereen een juist product te vinden is. De Kérastase Nutritive behandeling maakt het haar zacht en soepel en zorgt ervoor dat het haar diepe voeding krijgt die het haar doet herleven. Met de drie stappen van Kérastase, reinig, verzorg en modelleer je je haar en zorg je ervoor dat jouw haar ook na je vakantie weer in optimale conditie komt.blog_kerastase

Om het haar de juiste verzorging te geven, is het belangrijk om eerst jouw haartype te bepalen. Kérastase Nutritive onderscheidt de volgende droge haartypen: normaal tot droog haar, droog en gevoelig haar, droog en weerbarstig haar, droog en krullend haar en dik, droog en weerbarstig haar. Wanneer je hebt bepaald waaronder jouw haar valt, kun je het de juiste verzorging geven in drie stappen. Vind je het lastig om te bepalen tot welk haartype jouw haar hoort? Wij helpen je graag!

Blond, blonder, blondst

Wij kunnen geen genoeg krijgen van deze frisse kleur die in zoveel tinten te krijgen is.
Wil jij jouw frisse blonde kleur behouden, gebruik dan de Blonde Idol van Redken.

Ben jij klaar voor een frisse, blonde tint in je haar? Maak dan direct een afspraak!

Fijne zomer!

FACE FRAMING de haartrend van 2021!


De iconische FACE FRAMING trend uit de jaren 90 is weer helemaal terug van weggeweest en dé haartrend voor 2021. En het goede nieuws is dat een Face Framing bij iedereen staat! Het is perfect als je een keer iets anders met je haar wilt, maar niet zit te wachten op een totaal nieuwe look. Benieuwd of de Face Framing trend iets voor jou is? Lees snel verder en laat je inspireren!

WAT IS FACE FRAMING?
Face Framing is een techniek waarbij er een mooi lijstje rondom je gezicht wordt gecreëerd. Face Framing is een kleurtechniek waarbij onze haarstylisten highlights rondom je gezicht zetten. Dit plaatst een natuurlijk lijstje rondom je gezicht, waardoor je gezichtsvorm nóg mooier uitkomt. Door de highlights zijn je voorste plukken in een (iets) andere kleur dan de rest van je haar, ideaal als je geen highlights door je hele haar wil zetten.

VOORDELEN VAN FACE FRAMING?
1. Met een Face Framing creëer je een subtiele nieuwe look, zonder veel aanpassingen in jouw lokken.
2. Een Face Framing kan bij iedereen! Wat jouw haarlengte of haarkleur ook is, een Face Framing kan altijd!
3. Een Face Framing creëert volume. Door het natuurlijke lijstje rondom je gezicht creëer je meer diepte in het haar waardoor je optisch meer volume in jouw lokken creëert.
4. En tot slot een Face Framing vraagt weinig onderhoudt! De highlights lopen subtiel over vanuit je eigen haarkleur, dus je hoeft je totaal geen zorgen te maken over uitgroei!

VOOR WELKE HAARKLEUR IS EEN FACE FRAMING GESCHIKT?
Het maakt niet uit welke haarkleur je hebt. Bij een Face Framing kiezen onze haarstylisten vaak voor highlights die 2 tinten lichter zijn dan de rest van je haarkleur voor een zachte natuurlijke look. Maar je kan ook juist gaan voor een opvallende look met een opvallende kleur. Onze haarstylisten geven je graag persoonlijk advies voor het bepalen van de juiste kleuring.
Daarnaast staat een Face Framing echt bij elke look. Het staat prachtig als je je haren graag los draagt, maar is ook perfect voor die speelse plukjes.

Ga jij ook voor de haartrend van 2021? Bel ons voor een afspraak.

Ga jij op vakantie? Doe hier inspiratie op…

Ga jij op vakantie? Doe hier inspiratie op zodat jij er optimaal uit ziet op jouw vakantieadres! Vlecht je haar in of vlecht het naar achteren of doe een haarband in. Zo ben jij klaar voor alle stranddagen!

Denk je er ook aan om je haar goed te verzorgen! Een masker van Redken of Kerastase beschermt je haar goed tegen invloeden van zon, zee en chloorwater.

Corona richtlijnen

Wij hanteren de Corona richtlijnen van het RIVM. We zullen onze uiterste best doen om u te verzorgen in een veilige omgeving, mooi haar te creëren en gezamenlijk weer het nieuwe normaal voort te zetten. ⁠

⁠Wij vragen u om bij binnenkomst:
uw handen te desinfecteren;
de 1,5 meter in acht te nemen;
een mondkapje te dragen;

Met coronaklachten kunt u uiteraard niet langs komen.

Het beleid dat we volgen is dat we alleen mensen in de salons toelaten waarvan we met vrij grote zekerheid weten dat ze gezond zijn. Als u daarom op één van de volgende vragen ‘ja’ antwoordt dan verzoeken wij u om uw afspraak te annuleren.

Bent u of een huisgenoot momenteel in afwachting van de testuitslag van een corona-test? Heeft u nu of in de afgelopen 24 uur één of meerdere van de volgende symptomen die passen bij corona:
verkoudheidsklachten (zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn),
hoesten,
verhoging of koorts (meer dan 38°C),
kortademigheid of benauwdheid of
reuk- en/of smaakverlies?

Heeft u op dit moment een huisgenoot met koorts of benauwdheidsklachten?

Heeft u nu corona of bent u genezen van corona korter dan 2 weken geleden?

Heeft u nu huisgenoten/gezinsleden met corona?

Bent u in (thuis)quarantaine) (of zou u dit moeten zijn)*?
* verplichte quarantaine, vanwege nauw contact met iemand waarbij het coronavirus is vastgesteld of omdat u korter dan 10 dagen geleden bent teruggekeerd uit een land/regio met code oranje of rood waarvoor in Nederland (thuis)quarantaine geldt.

Heeft u een van deze vragen met ‘ja’ beantwoord dan kunt u helaas niet bij ons terecht voor uw afspraak.

Omdat handhygiëne bij deze virusuitbraak een belangrijk bron van besmetting blijkt te zijn, zullen wij u bij betreden van de salons vragen uw handen te desinfecteren met handalcohol. In de wachtruimte en bij het maken van afspraken zullen we met elkaar zo goed mogelijk de 1,5 meter afstand bewaren die door de Rijksoverheid wordt geadviseerd.

Nog wat extra aanwijzingen:

Kom niet te vroeg, dus liefst vlak voor de afspraaktijd bij ons binnen.
Volg de aanwijzingen van ons personeel op.
Kom alleen naar uw afspraak.

De Herensalon

We werken voor de heren nog steeds op afspraak. Dit om te voorkomen dat er binnen een lange rij staat. Maar mocht u in de buurt zijn dan kunt u altijd binnenlopen om te vragen of er direct plaats is. In dit geval wordt u gelijk geholpen.

Wij zijn telefonisch bereikbaar voor al uw vragen en het maken van een afspraak.

Tot binnenkort!

Hartelijke groet,
Janneke & Luc Thijssen en alle collega’s

Oplossingen voor veelvoorkomende haarproblemen

Klitten, haar dat afbreekt en vet haar, allemaal haarproblemen die voor veel mensen herkenbaar zijn. Wij hebben voor veelvoorkomende haarproblemen de oplossing!

Klitten
Iedereen met lang haar kent het, knopen in het haar. Hoe fijner de haar is van draad, hoe sneller het in de klit raakt. Klitten komen voort uit wrijving, dit gebeurt al bij het kleinste zuchtje wind. Helemaal voorkomen lukt dus niet, maar met deze tips kun je het wel makkelijker maken voor jezelf.

– Regelmatig knippen: gespleten haar zorgt voor veel meer klitten.
– Borstel regelmatig je haar, koop een klein borsteltje voor in de tas en borstel het door.
– Koop een goede borstel
– Borstel je haar goed uit in aparte plukken i.p.v. alles in één keer.
– Gebruik een dun serum. Houd je haar glad, zodat je er makkelijker doorheen kunt borstelen en het beter langs elkaar glijdt.

Haar dat afbreekt
Afgebroken haar is lastig op te lossen. Meestal breekt het af omdat het in het verleden een klap heeft gekregen. Zodra je merkt dat het afbreekt, is het belangrijk zo snel mogelijk actie te ondernemen, zodat je de rest van je haar nog kunt redden.

– Gebruik een goede verzorgingslijn en vooral het masker is daarbij essentieel. Ook het beschermende serum is een enorme aanrader.
– Borstel het haar nooit nat. Nat is het haar het meest verzadigd en fragiel, wat een goede tip is, het haar door borstelen voordat je het wast.
– Gebruik zo min mogelijk hitte, en als je het wel doet gebruik de nodige bescherming.

Gespleten haarpunten
Voor dit probleem is er maar één oplossing, afknippen! Dus zorg dat je het niet te ver laat komen, na zes weken ontstaat er al haarsplitsing, dit kan best wel uitgesteld worden, maar nooit langer dan drie maanden. Het beste is om eens in de acht tot twaalf weken je haar te knippen.

Haaruitval
Iedereen heeft dit tweemaal per jaar, de één erger dan de ander. Erfelijke haaruitval is niet te voorkomen en uitval door medicijngebruik ook niet, wel kun je het proces afremmen. De Kérastase Stimuliste biedt hier een mooie verzorgingslijn voor aan, vooral de ampullenkuur werkt goed. Vraag je Kérastase specialist om
advies in de salon. Die kan met jou bepalen wat het beste is om te doen.

Vet haar
Dit betekent dat je het of te vaak wast, teveel olieproducten in je haar smeert of dat je hormonaale schommelingen hebt.

– Het afbouwen van het wassen is vaak de beste oplossing.
– De oil detox shampoo van REDKEN kan je helpen tijdens dit afbouw proces.
Kérastase producten kunnen ook een oplossing bieden.

Droom jij ook van prachtige lange haren?

Dat kan met onze haarextensies van Great Lenghts. Het is een droom van zeer veel vrouwen. Lang
natuurlijk haar, sterk, gezond, volumineus en vol van vitaliteit. Onze kapsters kunnen dat nu in een mum van tijd realiseren.

Heb je dun of fijn haar? Haaruitval, problemen met het laten groeien van je haren? Of zijn je haarpunten droog en breken deze snel af? Of wil je gewoon langere haren? Dankzij de Great Lengths haarextensies lost dit probleem zich op. Door de unieke toepassing verbergt Great Lengths fijne, gespleten en uitgedroogde haarpunten en heb je binnen enkele uren een prachtige haardos.

Hoeveel extensies er nodig zijn is afhankelijk van de eigen haarlengte en -dikte, de hoeveelheid haar en het gewenste resultaat, een volume- verhoging of een haarverlenging. Gemiddeld worden er 25 tot 200 extensies geplaatst.

Wil jij ook extra volume in je haar, meer beweging of langere haren? Bel ons voor een vrijblijvend advies en/of afspraak. Tel: 024-6414636.

Tot ziens bij Trend Team.

Coole look

Ook kinderen willen dat hun haar goed zit. Steeds meer jongens willen wat langer haar of langer haar met kort aan de zijkanten en achterkant. Of ze kiezen voor een korte coupe met extreme fixatie. Cool is het sleutelwoord! Bij meisjes is lang haar nog altijd favoriet. Onze lieve stylisten realiseren kapsels die zowel cool, hip als kindvriendelijk zijn. Ze nemen de tijd om jouw wensen en die van je kind door te spreken en zullen met zorg en aandacht de mooiste en stoerste kapsels knippen. Onze stylisten hebben ervaring met het knippen van kinderen in alle leeftijdscategorieën.

Bel ons voor een afspraak.

BEN JIJ KLAAR VOOR EEN NIEUWE LENTELOOK?

Of je nu een nieuw kapsel wilt, een nieuwe kleur of wanneer je niet meer weet hoe je moet variëren met je korte coupe. Bel ons voor een afspraak!

Hairstyle trend
De tijd van makkelijk beachhaar en de ‘out of bed’ look is voorbij. Maar wat zijn dan dé haarstijlen van het jaar?
De hairstyle trend voor 2016 is mooi, gepolijst haar. Geen beachy, nonchalant rommelig haar meer, maar alles is mooi geföhnd, mooi gekruld en mooi geborsteld tot in de puntjes.

Serum
Als je glanzende lokken wilt is het belangrijk om een goede borstel te gebruiken. Ook is een serum belangrijk als je glanzend haar wilt. Kies een serum dat goed bij jouw haartype past. Kies als je fijn haar hebt een heel dun serum. Voor wat steviger haar neem je een voller, rijker serum.

Touperen
Het haar gaat dit jaar ook los en big. Touperen met de borstel wordt een enorme trend.

Zijscheiding
Helemaal hip. Kijk wel even of het bij je gezichtsvorm past. De zijscheiding is vooral mooi als je een rond, ovaal of vierkant gezicht hebt. Bij een hartvormig gezicht past een middenscheiding weer beter.

Achter de oren
Het haar wordt veel uit het gezicht gedragen en mooi glad gekamd achter de oren. Dit is mooi bij zowel een midden- als een zijscheiding.

 

Mooi, mooier, mooist

Met Fusio-Dose geeft u uw haar een behandeling en een directe transformatie met een blijvend resultaat. Meer weten over Fusio-Dose? Vraag bij Trendteam naar jouw persoonlijke diagnose voor haarverzorging.

Een direct haartransformatie

De boosters zijn vijf geconcentreerde verzorgende formules samen met de concentrés met vier krachtige actieve ingrediënten. ze bieden verschillende persoonlijke behandelingen voor een direct en zichtbaar blijvend resultaat.

Het eerste Kérastase professionele haarlab

De concentrés en boosters vormen de kern van een nieuw systeem met diverse keuzes voor gepersonaliseerde verzorging van Fusio-Dose. Een snel haarverzorgings shot in de salon, voor drukke en veeleisende vrouwen.

Pages:123»