Mooi, mooier, mooist

Met Fusio-Dose geeft u uw haar een behandeling en een directe transformatie met een blijvend resultaat. Meer weten over Fusio-Dose? Vraag bij Trendteam naar jouw persoonlijke diagnose voor haarverzorging.

Een direct haartransformatie

De boosters zijn vijf geconcentreerde verzorgende formules samen met de concentrés met vier krachtige actieve ingrediënten. ze bieden verschillende persoonlijke behandelingen voor een direct en zichtbaar blijvend resultaat.

Het eerste Kérastase professionele haarlab

De concentrés en boosters vormen de kern van een nieuw systeem met diverse keuzes voor gepersonaliseerde verzorging van Fusio-Dose. Een snel haarverzorgings shot in de salon, voor drukke en veeleisende vrouwen.

Blond, blonder, blondst

Wij kunnen geen genoeg krijgen van deze frisse kleur die in zoveel tinten te krijgen is.
Wil jij jouw frisse blonde kleur behouden, gebruik dan de Blonde Idol van Redken.

Ben jij klaar voor een frisse, blonde tint in je haar? Maak dan direct een afspraak!

Fijne zomer!

Oplossingen voor veelvoorkomende haarproblemen

Klitten, haar dat afbreekt en vet haar, allemaal haarproblemen die voor veel mensen herkenbaar zijn. Wij hebben voor veelvoorkomende haarproblemen de oplossing!

Klitten
Iedereen met lang haar kent het, knopen in het haar. Hoe fijner de haar is van draad, hoe sneller het in de klit raakt. Klitten komen voort uit wrijving, dit gebeurt al bij het kleinste zuchtje wind. Helemaal voorkomen lukt dus niet, maar met deze tips kun je het wel makkelijker maken voor jezelf.

– Regelmatig knippen: gespleten haar zorgt voor veel meer klitten.
– Borstel regelmatig je haar, koop een klein borsteltje voor in de tas en borstel het door.
– Koop een goede borstel
– Borstel je haar goed uit in aparte plukken i.p.v. alles in één keer.
– Gebruik een dun serum. Houd je haar glad, zodat je er makkelijker doorheen kunt borstelen en het beter langs elkaar glijdt.

Haar dat afbreekt
Afgebroken haar is lastig op te lossen. Meestal breekt het af omdat het in het verleden een klap heeft gekregen. Zodra je merkt dat het afbreekt, is het belangrijk zo snel mogelijk actie te ondernemen, zodat je de rest van je haar nog kunt redden.

– Gebruik een goede verzorgingslijn en vooral het masker is daarbij essentieel. Ook het beschermende serum is een enorme aanrader.
– Borstel het haar nooit nat. Nat is het haar het meest verzadigd en fragiel, wat een goede tip is, het haar door borstelen voordat je het wast.
– Gebruik zo min mogelijk hitte, en als je het wel doet gebruik de nodige bescherming.

Gespleten haarpunten
Voor dit probleem is er maar één oplossing, afknippen! Dus zorg dat je het niet te ver laat komen, na zes weken ontstaat er al haarsplitsing, dit kan best wel uitgesteld worden, maar nooit langer dan drie maanden. Het beste is om eens in de acht tot twaalf weken je haar te knippen.

Haaruitval
Iedereen heeft dit tweemaal per jaar, de één erger dan de ander. Erfelijke haaruitval is niet te voorkomen en uitval door medicijngebruik ook niet, wel kun je het proces afremmen. De Kérastase Stimuliste biedt hier een mooie verzorgingslijn voor aan, vooral de ampullenkuur werkt goed. Vraag je Kérastase specialist om
advies in de salon. Die kan met jou bepalen wat het beste is om te doen.

Vet haar
Dit betekent dat je het of te vaak wast, teveel olieproducten in je haar smeert of dat je hormonaale schommelingen hebt.

– Het afbouwen van het wassen is vaak de beste oplossing.
– De oil detox shampoo van REDKEN kan je helpen tijdens dit afbouw proces.
Kérastase producten kunnen ook een oplossing bieden.

Nu ook bij ons verkrijgbaar: Tailor’s 3-in-1. Made for real men.

Bekijk hieronder het filmpje van Tailor’s 3 in 1. Leuk om Tailor’s als cadeau aan je vriend of man te geven!

watch-tailors-trendteam

Welke haarscheiding past het beste bij jouw gezicht? Bel ons voor een afspraak.

Breed of rond gezicht
Heb je een meer vierkant of rond gezicht, dan is het het mooist om een middenscheiding te dragen in combinatie met iets kortere lengtes die langs je wangen/gezicht vallen. Een middenscheiding geeft visueel een langer effect aan je gezicht. Dit komt door de verticale lijn, deze geeft een slanker effect.

Lang en smal gezicht
Wanneer je een langer en wat smaller gezicht hebt, staat een zijscheiding het mooist. Hiermee maak je een iets horizontalere lijn in het gezicht en lijkt je gezicht wat ‘breder’.

Ovaal gezicht
Dan heb je heel veel mazzel, want bij deze vorm past iedere scheiding. Heb jij even geluk!

TIP
Bij de meeste mensen valt het haar in een natuurlijke scheiding waardoor het moeilijker is om het anders te stylen. Wil je dit anders? Borstel dan de voorkant van je haar met een grote ronde borstel naar voren en föhn het plat en droog. Föhn en borstel het alle kanten op, zodat er niet specifiek een scheiding in valt, maar het alle kanten op kan vallen. Je kunt het beter plat laten vallen, dan er volume in maken. Gooi je haar met je handen naar achter en ‘duw’ het losjes naar voren. Finish met wat extra stevigheid in de vorm van hairspay.

Bruidskapsels

Bruidskapsels zijn al jaren prachtig klassiek. Toch zien we voor dit jaar weer nieuwe trends.

Vlechtwerk
Ga voor een half opgestoken kapsel met vissengraatvlecht, normale vlecht of voor een complete brede vlecht rondom je hoofd.

Haaraccessoires en bloemen
Of je nu kiest voor een mooie speld of voor een complete bloemenkrans van verse bloemen: haaraccessoires zijn populairder dan ooit.

Klassieke kapsels
Een hoge knot bovenop of vlechten die in een french twist uitkomen: voorbeelden van klassieke bruidskapsels. Wel kun je deze kapsels een
beetje rommelig laten maken voor een minder statig effect.

Heb je een geschikt bruidskapsel gevonden? Bel ons voor een afspraak.

 

Ga jij op vakantie? Doe hier inspiratie op…

Ga jij op vakantie? Doe hier inspiratie op zodat jij er optimaal uit ziet op jouw vakantieadres! Vlecht je haar in of vlecht het naar achteren of doe een haarband in. Zo ben jij klaar voor alle stranddagen!

Denk je er ook aan om je haar goed te verzorgen! Een masker van Redken of Kerastase beschermt je haar goed tegen invloeden van zon, zee en chloorwater.

Balayage, Highlights, ombre, bronde, babylights!

Balayage, Highlights, ombre, bronde, babylights! Wat is nu het verschil? Het heeft allemaal te maken met een subtiel verschil tussen licht en donker en het zorgen voor diepte in het haar, maar wat is nu precies wat?

Balayage
Deze techniek blijft populair. Het resultaat lijkt eigenlijk enorm op een ombre, maar het is allemaal nét even anders.
Bij balayage worden er vegen door de lengtes van het haar gemaakt. Hierbij wordt de aanzet donkerder gehouden en de punten worden lichter gemaakt.
Balayage wordt zonder folies aangebracht, waardoor de kleur soms wel drie tinten donkerder is dan met folies. Het voordeel om zonder folies te ontkleuren is dat het minder schadelijk voor je haar is. Je kunt ook lichter met balayage worden, hiervoor moet je de behandeling 2/3 keer herhalen. Heb je juist al lichte punten? Dan kun je de aanzet van je haar donkerder laten maken voor het balayage effect.

Highlights
Highlights en lowlights worden aangebracht vanaf de hoofdhuid tot in de punten. Vaak word deze behandeling uitgevoerd met (aluminium)folie. Als je iets vanaf de hoofdhuid kleurt betekent dat, dat je na een aantal weken een verschil gaat zien tussen het nieuw gegroeide haar in eigen kleur en de highlights. Doordat het plukjes zijn en je niet helemaal geverfd bent, heb je er nog je eigen kleur tussen zitten, waardoor dit heel mooi overloopt.

Het verschil tussen balayage en highlights
Het verschil tussen balayage en highlights is de de manier van aanbrengen (met en zonder folies), de sterkte van het ontkleuren (highlights kunnen lichter worden door de folies) én highlights worden vanaf de hoofdhuid gezet, terwijl balayage begint vanaf 5cm of verder vanaf de aanzet.

Alle termen uitgelegd
Naast highlights en balayage zijn er ook nog ombre, bronde en babylights:
Balayage: 40/50 procent lichte kleur en de rest basiskleur. Natuurlijk kun je ook een lichte kleur inzetten, maar dat is officieel niet het beoogde resultaat.
Ombre: bij Ombre gaat het juist om veel licht. 60/70 procent lichte punten met een klein deel eigen haarkleur op de aanzet en een klein beetje in de punten voor een natuurlijke vervaging.
Bronde: is het tegenovergestelde van de ombre. Hierbij gaat het om een donkere kleur en maak je een klein percentage licht. Het mooie aan deze techniek is dat je werkt met meerdere kleuren bruin.
Babylights: zijn een aantal lichtere plukken aan de voorkant met een zachte overloop naar achteren. De plukjes aan de voorkant worden vanaf de hoofdhuid ingezet en hoe verder we naar de kruin werken, hoe meer uitgroei we laten zitten. Leuk voor dames die eigenlijk alleen in het gezicht wat meer licht en beweging willen.

Ben jij enthousiast geworden? Maak dan direct een afspraak in één van onze salons.

 

BEN JIJ KLAAR VOOR EEN NIEUWE LENTELOOK?

Of je nu een nieuw kapsel wilt, een nieuwe kleur of wanneer je niet meer weet hoe je moet variëren met je korte coupe. Bel ons voor een afspraak!

Hairstyle trend
De tijd van makkelijk beachhaar en de ‘out of bed’ look is voorbij. Maar wat zijn dan dé haarstijlen van het jaar?
De hairstyle trend voor 2016 is mooi, gepolijst haar. Geen beachy, nonchalant rommelig haar meer, maar alles is mooi geföhnd, mooi gekruld en mooi geborsteld tot in de puntjes.

Serum
Als je glanzende lokken wilt is het belangrijk om een goede borstel te gebruiken. Ook is een serum belangrijk als je glanzend haar wilt. Kies een serum dat goed bij jouw haartype past. Kies als je fijn haar hebt een heel dun serum. Voor wat steviger haar neem je een voller, rijker serum.

Touperen
Het haar gaat dit jaar ook los en big. Touperen met de borstel wordt een enorme trend.

Zijscheiding
Helemaal hip. Kijk wel even of het bij je gezichtsvorm past. De zijscheiding is vooral mooi als je een rond, ovaal of vierkant gezicht hebt. Bij een hartvormig gezicht past een middenscheiding weer beter.

Achter de oren
Het haar wordt veel uit het gezicht gedragen en mooi glad gekamd achter de oren. Dit is mooi bij zowel een midden- als een zijscheiding.

 

TAILOR’S. Tailormade grooming, made for real men

Het TAILOR’S concept
Uniek. Individueel. Krachtig. Mannelijk. En dat alles met een onmiskenbare stijl.
Deze belangrijke woorden zijn ontstaan toen een groep vrienden elkaar ontmoetten in 2015 om na te denken over de uitgangspunten voor het ontwikkelen van een nieuwe verzorgings en stylings lijn voor mannen.
Echte vakmanschap gecombineerd met natuurlijke passie, innovatie met kracht en de hoogste kwaliteit – dit zijn de attributen die zijn gevuld met het leven in de kapsalons, elke dag opnieuw- en waarden die de moderne mens van vandaag vertegenwoordigen, die zorg draagt voor een verzorgd uiterlijk.

Tailormade – net zoals het handgemaakte kostuum van een mode-fabriek, dat is de manier waarop wij TAILOR’S hebben ontwikkeld. Verzorging en stylings producten die speciaal ontwikkeld zijn voor de unieke behoeften van het mannenhaar en zelfs meer dan dat: Ingrediënten en verpakkingen van de hoogste kwaliteit, het ontwerp van het product en het merk geeft een modern en eigentijds gezicht aan de traditionele, eerlijk en ambachtelijke Barber Shop-Style en het creëert rondom de serie een TAILOR’S wereld dat zich uitwijst op een onnavolgbare manier:

Als het TAILOR’S is dan moet het iets voor échte mannen zijn!

Tailors-tailors-grooming-wax-of-gel1Tailors-cream Tailors-gel

Tailors-wax

De lijn bestaat uit vijf stylingproducten (Gel, Clay, Wax, Pomade en Cream) en drie haarverzorgingsproducten (Tea Tree Wash, Hair & Body Wash en Tonic). Op de producten staat geen handleiding, maar een QR-code. Als je deze code scant, dan kom je op een korte how-to video en is meteen duidelijk hoe het product gebruikt moet worden.

Clay
Strong hold, matte finish
Intensieve stylingsterkte voor elk type haar. Dit unieke product met bamboe extract en silica geeft het haar vorm en textuur. Perfect voor korte kapsels en voor iedereen die houdt van een natuurlijke look.
Gebruiksaanwijzing: Wrijf een kleine hoeveelheid tussen de handen totdat het product glad is en breng het aan in handdoek droog haar.
Eigenschappen: Perfect voor een gevoelige hoofdhuid. Silica verbetert de viscositeit en geeft een gladde textuur waardoor het product makkelijk aangebracht kan worden. Voorziet het haar en hoofdhuid van hydratatie. Bamboe extract zorgt voor een perfecte houdbaarheid en verzorging. 100 ml.

Cream
Strong hold, medium shine
Voor stevig haar, textuur en volume. Dit unieke product met bamboe extract en bijenwas is perfect voor kort haar en geeft een stevige, flexibele houdbaarheid en een natuurlijke finish.
Gebruiksaanwijzing: breng een kleine hoeveelheid aan op droog of handdoek droog haar en style het zoals gewenst.
Eigenschappen: Voedt het haar met vocht inbrengende bestanddelen voor een gladde en sterke versteviging. Bamboe extract geeft het haar stevigheid en een perfecte verzorging. Beschermt het haar tegen uitdroging en geeft absolute controle tijdens het stylen.
100 ml.

Pomade
Strong hold, matte finish
Perfect voor krullend haar. Het is een modern en flexibel alternatief voor het stylen van het haar. Dit unieke product met bamboe extract is vocht inbrengend, geeft een klassieke look en is geschikt voor elk type haar.
Gebruiksaanwijzing: breng een kleine hoeveelheid aan op het haar en style het zoals gewenst.
Eigenschappen: Eenvoudig uit te spoelen met shampoo. Het geeft een fantastische glans en maximale stevigheid. Bamboe extract geeft het haar een perfecte houdbaarheid en verzorging. 100 ml.

Wax
Medium hold, medium shine
Makkelijk te gebruiken wax voor alle haartypes. Dit unieke product met bamboe extract en tarwe proteïne zorgt voor volume, stevigheid, zachtheid en natuurlijke glans. Dit product zorgt voor volume en is perfect voor expressieve styles.
Gebruiksaanwijzing: Breng een kleine hoeveelheid aan in het droge of handdoek droge haar en style het haar zoals gewenst.
Eigenschappen: Eenvoudig uit te spoelen met shampoo. Voorziet het haar van hydratatie en geeft een flexibele houdbaarheid, sterkte en volume. Bamboe extract geeft het haar een perfecte houdbaarheid en verzorging. 100 ml

Gel
Strong hold, maximum shine.
Het ultieme product voor blijvende houdbaarheid. Dit unieke product met bamboe extract en pro vitamine B5 geeft het haar een sterke look en extra glans. Deze alcoholvrije gel zorgt voor het perfecte model en de perfecte glans en vanwege de lage PH waarde droogt de hoofdhuid niet uit.
Gebruiksaanwijzing: de gel op handdoek droog haar aanbrengen. Breng het aan van de wortels tot de punten en laat het in de lucht drogen.
Eigenschappen: Voor extra versteviging en glans. Beschermt het haar en hoofdhuid tegen uitdrogen. Gemakkelijk te gebruiken. Bamboe extract zorgt voor een perfect houdbaarheid en verzorgt het haar. 100 ml.
Hair & Body Wash
TAILOR’S Hair & Body Wash is de exclusieve vocht inbrengende verzorging voor mannen. Cafeïne en menthol simuleren de microcirculatie van de hoofdhuid en geven een fris gevoel op de huid en het haar. Provitamine B5 regenereert en hydrateert het haar.
Gebruiksaanwijzing: Breng aan op nat haar en masseer het goed voordat je het uitspoelt. 250 ml

Tee Tree Wash
TAILOR’S Tea Tree Wash is de opfrissende en reinigende shampoo voor mannen haar. Theeboomolie, pepermunt en rozemarijn spoelen roos weg en maken het haar fris en schoon, vol vitaliteit en glans. Ideaal voor alle haartypes en nuttig voor een goede start van iedere dag.

Gebruiksaanwijzing: Breng aan op nat haar en masseer het goed voordat je het uitspoelt. 250 ml

Tonic
TAILOR’S Tonic met cafeïne en menthol, stimuleert de microcirculatie van de hoofdhuid en geeft dagelijkse verfrissing van het haar.
Gebruiksaanwijzing: maak een scheiding in het haar, breng direct aan op de hoofdhuid op en masseer het licht in. Niet uitspoelen. 250 ml

Tailors tonic Tailors tea tree wash Tailors hair body washtailors2

Pages:123»